سروش دباغ از نویسندگان سایت های ضد انقلاب که چند وقتی است به کارشناسی و اظهار نظر درمورد مساله حجاب مشغول است ، مانند همه افرادی که اصل را در مبارزه با اسلام قرار داده است به طرق مختلف به تخریب این حکم الهی مشغول می باشد.
به گزارش سیرنیوز؛ وی در آخرین اظهار نظرش در مقاله ای با عنوان "حجاب در تزاروی قرآن "، سعی می کند این مساله فقهی را به بهانه نگاه اخلاقی نقد کند البته اعتراف وی به این موضوع که به دلیل نداشتن سر رشته فقهی وارد این بحث با نگاه فقهی نمی شود انتخاب راهی زیرکانه است تا در یک مساله فقهی شک ایجاد کند و از نگاه خود سعی در قلب نمودن اصل موضوع حجاب و در ادامه ایجاد شک در مساله عفاف می کند.
بنا بر این گزارش اشاره به آیات کلام الله و بیانات برخی بزرگان در باب حجاب شاید بتواند گوشه ای از نفاق این کارشناس بدون سر رشته و تخصص! را نشان دهد.
خداوند درآیه ذیل مىفرمایند:
«وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلاَّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى جُیُوبِهِنَّ وَ لا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنائِهِنَّ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنِی إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنِی أَخَواتِهِنَّ أَوْ نِسائِهِنَّ أَوْ ما مَلَکَتْ أَیْمانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِینَ غَیْرِ أُولِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلى عَوْراتِ النِّساءِ وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِیعاً أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ؛
اى پیامبربه زنان مؤمن بگو دیدگان خود فرو خوابانند و عفت پیشه ساخته، دامن خود را از نگاه بیگانگان بپوشانند و زیور خویش را جز براى شوهران و سایر محارم آشکار نکنند، مگر آنچه پیدا است؛ و روسرىهاى خویش را به گریبانها اندازند تا سر و گردن و سینه و گوشها پوشیده باشد و پاهاشان را به زمین نکوبند تا آنچه از زینت پنهان مىکنند، معلوم شود. اى بندگان مؤمن، همه به سوى خدا توبه کنید تا رستگار شوید».
در این آیه خداوند تعالى، در خصوص پوشش بانوان، آنچه را بر مردان مؤمن لازم است، به دو شکل گسترش مىدهد:
۱. پوشیدگى سر و گردن؛
۲. پوشاندن زینتها.
«خُمُر» جمع «خِمار» و به معناى روسرى و سرپوش است. «جیوب» از واژه «جیب» به معناى قلب و سینه و گریبان است.
در تفسیر مجمع البیان اینگونه آمده است: زنان مدینه اطراف روسرىهاى خود را به پشت سر مىانداختند و سینه و گردن و گوشهاى آنان آشکار مىشد. بر اساس این آیه، موظف شدند اطراف روسرى خود را به گریبانها بیندازند تا این مواضع نیز مستور باشد.
فخر رازى یاد آور مىشود: خداوند متعال با به کارگرفتن واژههاى «ضَرب» و «عَلى» که مبالغه در القا را مىرساند، در پى بیان لزوم پوشش کامل این نواحى است.
ابن عبّاس در تفسیر این جمله مىگوید: یعنى زن مو و سینه و دور گردن و زیر گلوى خود را بپوشاند. و مواردی از این دست در اثبات حکم حجاب به کرات ذکر شده است .
و در موردی نیز از قول امین الاسلام طبرسی در مجمع البیان به جلباب اشاره شده است که همانا روسری بلندی است که زنان سر و صورت خود را می پوشانند. البته جلباب به پارچه بلندی گفته می شود که تمام بدن و سروگردن را می پوشاند. و اما حجاب برای این در دین اسلام مطرح شده است تا زنان پاکدامن از آزار افراد هرزه در امان باشند.
حضرت امام خمینی (ره) در خصوص احکام الهی در دین مبین اسلام و حساسیت در اخلاق و رفتار بانوان فرموده اند: هر چه را که خدا دستور فرموده است چه برای زن و چه برای مرد برای این است که آن ارزشهای واقعی که شما دارید و ممکن است به وسوسه های شیطانی و یا دست های فاسد استعمار پایمال شوند این ارزشها زنده بشوند. صلاح و فساد یک جامعه از صلاح و فساد زنان در آن نشأت می گیرد.
شهید مطهری در کتاب معروف حجاب چنین می گوید: اگر رعایت پاره ای مصالح اجتماعی، زن یا مرد را مقید سازد که از معاشرت، روش خاصی ر ا اتخاذ کنند و طوری راه بروند که آرامش دیگران را بر هم نزنند و تعادل اخلاقی را از بین نبرند، چنین مطلبی را زندانی کردن یا بردگی نمی توان نامید و آنرا منافی حیثیت انسان و اصل آزادی فرد دانست .
اینکه افرادی مانند سروش دباغ سعی می کنند در انتهای مقالاتشان به خواننده بفهمانند دین! محدود کننده و در تضاد با آزادی است مساله ای است که تازه گی ندارد و تلاش های اشخاصی مانند وی همه بر حول این محور است که با تضعیف احکام مترقی شرع مقدس اسلام به اهداف خود که همانا مبارزه با اسلام است ادامه دهند.
یقینا افرادی مانند وی به خوبی به قوت دین مبین اسلام واقفند و برنامه ریزی های هدف داری را در دستور کار خود دارند که البته با وعده خداوند که دینش را حفظ می کند به نتیجه ای نخواهند رسید.
"فرناز سيفي" خبرنگار خبرگزاري "دويچه وله" آلمان در گزارشي به بررسي جريان فتنه 88 مي پردازد و در نهايت اذعان مي کند که غائله "فتنه" به پايان رسيده است و امکان تکرار آن وجود ندارد.
به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ خبرنگار اين خبرگزاري آلماني با اشاره به فتنه غربافروزانه سال 88 مي افزايد "چهار سال پيش پس از برگزاري انتخابات رياست جمهوري در ايران تعدادي از هواداران سران فتنه دست به شورش خياباني زدند. آنان ادعاي "تقلب" در انتخابات را مطرح کردند. اکنون پس از گذشت 4 سال از آن حادثه پرسش هايي در مورد جنبش سبز(جريان فتنه) مطرح شده است."
خبرنگار "دويچه وله" پس از آن در مصاحبه با "عباس عبدي" يکي از به اصطلاح چهره هاي دانشگاهي و نزديک به جريان موسوم به اصلاحات که در جريان فتنه 88 نيز همدلي هايي با فتنه گران نشان داد به شرح وضعيت فلاکت بار جريان فتنه و حاميان آن مي پردازد و مي افزايد "عباس عبدي" معتقد است که اين جريان ديگر کارآيي ندارد.
وي در اين باره مي افزايد "هواداران اين جريان هم اکنون کجا هستند که هيچ گونه اثري از آنان نيست؟"
خبرنگار در ادامه به سابقه اين تحليلگر نزديک به جريان موسوم به اصلاحات که اکنون از آرمانهاي نظام مقدس ايران زاويه پيدا کرده، مي پردازد."
عبدي در ادامه اذعان مي کند که در انتخابات سال 1388 تقلبي رخ نداده بود و انتخابات در نهايت سلامت و بصورت آزادانه برگزار شده بود. وي در اين باره مي افزايد "من گمان نمي کنم که تقلب عمده اي در انتخابات 88 روي داده بود. ناظران وابسته به سران فتنه که بعنوان نامزدهاي انتخاباتي در انتخابات شرکت کرده بودند نتوانستند ثابت کنند که در انتخابات تقلبي روي داده است.
بازخوانی بیانات رهبر انقلاب درباره تعلیق برنامه هستهای
من همان وقت هم در جلسهى مسئولین – که از تلویزیون پخش شد – گفتم اگر چنانچه بخواهند به این روند مطالبهى پىدرپى ادامه بدهند، بنده خودم وارد میدان میشوم؛ همین کار را هم کردم. بنده گفتم که بایستى این روند عقبنشینى متوقف شود و تبدیل بشود به روند پیشروى.
به گزارش "ندای انقلاب"، حجت الاسلام حسن روحانی شب گذشته در برنامه گفتوگوی ویژه خبری در پاسخ به سوالی درباره اینکه گفته میشود در جریان قراردادهای سعدآباد، بروکسل و پاریس همه چیز متوقف شد،گفت: این حرف که میدانید، دروغ است. در سعد آباد یا مذاکرات تهران اصلا قراردادی نبود، اینها مال بیسوادها است. حالا ممکن است از گوشی چیزی بگویند اما آن که از گوشی به شما چیزی میگوید، بلد نیست و خود شما که بلد هستید، تصحیح کنید. قطعنامه این بود که همه چیز متوقف شود. ما آن زمان تنها کار گازدهی ۱۰ سانتریفیوژ را تعلیق کردیم.
روحانی در پاسخ به مجری که گفت در آن زمان یو سی اف تعطیل شد، اظهار داشت: عجب! شما کجا بودی آن وقت .می دانید UCF کی افتتاح شد؟ خوب است تاریخ را بخوانیم. ما مذاکرات تهران را در مهر ۸۲ انجام دادیم. اولین مرحله یو سی اف فروردین ۸۳ و مرحله بعدی آن پاییز ۸۳ افتتاح شد و در فرودین ۸۴ کامل شد. آب سنگین نیز تابستان ۸۳ تولید شد. کیک زرد زمستان ۸۳ در آمد و سانتریفیوزها زمستان ۸۳ به سه هزار عدد رسید.
دبیر اسبق شورای عالی امنیت ملی گفت: ما فناوری هستهای راکامل کردیم. منظورم از ما، دانشمندان هستهای و عزیزانی است که دستشان را می بوسیم که در این راه جانشان را فدا کردند. ما فرصت ساختیم؛ ما که میگوییم منظور، نظام و رهبری است، نه حسن روحانی؛ به دلیل اینکه شما گفتید، میگویم که رهبری ۱۲ روز بعد از مذاکرات تهران۸۲٫۸٫۱۱ فرمودند در این مذاکرات توطئه آمریکا شکسته شد و کار درست و بدون تسلیم و پذیرش حرف زور انجام گرفت.
این سخنان در حالی مطرح می شود که رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان دانشگاه های یزد در سال ۸۶ درباره تعلیق انرژی هستهای فرمودند:بینید، اینها آن چیزهائى است که اگر چنانچه توجه کنید، خواهید دید همان نقشهى ایجاد یأس دشمن است که حالا یک کار به این عظمت انجام گرفته – مسئلهى انرژى هستهاى – این همه دربارهاش مردم شادى و خوشحالى کردند، آقا در بیاید که: چرا شما بیخود مملکت را به این چالشهاى اینچنینى میکشانید، براى خاطر یک چیز کماهمیتِ انرژى هستهاى؟! ببینید، این همان ایجاد یأس است؛ این همان چیزى است که شما باید مراقبش باشید. این یکى از آن رخنههاست که اعتماد به نفس ملى را ضربه میزند؛ همچنان که در چند سال قبل متأسفانه این کار شد. یعنى همین مسئلهى انرژى هستهاى را که باید پشتوانهى مستحکم اعتماد به نفس ما ملت ایران میشد، خواستند وسیلهاى بکنند براى اینکه اعتماد به نفس را از ما بگیرند. هى فشار آوردند که باید این را تعطیل کنید، باید آن را تعطیل کنید، باید آن را تعطیل کنید. رسیدند به کارخانهى یو.سى.اف اصفهان، گفتند: این را هم باید تعطیل کنید. آن مقدمات اوّلى است. بنده آن وقت به مسئولین گفتم که اگر این حرف را گوش کردید، فردا خواهند گفت باید معادن اورانیوم را هم که توى این کشور هست، کلاً یکجا جمع کنید بدهید به ما، تا خاطرجمع شویم که شما نمیخواهید بمب اتم بسازید!
این فرایند عقبنشینى البته براى ما یک فایدهاى داشت – بىفایده نبود این عقبنشینىها – فایدهاش این بود که هم خودمان وعدهها و حرفهاى رقباى اروپائى و غربى را تجربه کردیم، هم افکار عمومى دنیا تجربه کرد. امروز هر کس به ما میگوید آقا تعلیق موقت بکنید، ما میگوئیم تعلیق موقت را که یک بار کردیم؛ دو سال! دو سال تعلیق موقت کردیم. فایدهاش چه شد؟ اول گفتند موقت تعلیق کنید، گفتند تعلیق داوطلبانه بکنید؛ ما هم به خیال موقت و به خیال داوطلبانه، تعلیق کردیم. بعد هر وقت اسم از برداشتن تعلیق آمد، یک قرشمال بازىاى در سطح دنیا درست کردند – در سطح مطبوعات و رسانهها و محافل سیاسى – واى، داد، داد، ایران میخواهد تعلیق را بشکند! تعلیق شد یک امر مقدس که ایران اصلاً حق ندارد نزدیکش برود! ما این را تجربه کردهایم؛ دیگر، تجربهى جدیدى نیست. آخرش هم گفتند: این تعلیق موقت کافى نیست؛ اصلاً باید بکلى بساط اتمى را جمع کنید. همین اروپائىها که میگفتند شش ماه تعلیق کنید، وقتى این کار را کردیم، گفتند بایستى جمع کنید! این فرایند عقبنشینى، این فایده را براى ما داشت؛ هم براى خود ما تجربه شد، هم براى افکار عمومى دنیا تجربه شد. لیکن عقبنشینى بود دیگر؛ عقبنشینى کردند.
من همان وقت هم در جلسهى مسئولین – که از تلویزیون پخش شد – گفتم اگر چنانچه بخواهند به این روند مطالبهى پىدرپى ادامه بدهند، بنده خودم وارد میدان میشوم؛ همین کار را هم کردم. بنده گفتم که بایستى این روند عقبنشینى متوقف شود و تبدیل بشود به روند پیشروى، و اولین قدمش هم باید در همان دولتى انجام بگیرد که این عقبنشینى در آن دولت انجام گرفته بود؛ و همین کار هم شد. در زمان دولت قبل، اولین قدم به سمت پیشرفت برداشته شد؛ تصمیم گرفته شد که کارخانهى یو.سى.اف اصفهان راهاندازى شود، و راهاندازى هم شد، و دنبالش هم بحمداللَّه این پیشرفتهاى بعدى است تا امروز.
همجنین آیت الله خامنهای در سال ۸۵ در دیدار با کارگزاران نظام با اشاره به تصمیم دو سال قبل درباره تعلیق غنی سازی افزودند: اگر آن راه را تجربه نمی کردیم شاید امروز خود را سرزنش می کردیم که چرا آن روش را امتحان نکرده ایم اما اکنون با دلی محکم و تسلط کامل به پیش می رویم و دیگر هیچکس نمی تواند دلیل قابل قبولی درباره اشتباه بودن راه هسته ای کشور ارائه کند چرا که ما آن راه دیگر را تجربه کرده ایم.
منبع:فاطرنیوز
در كدام كشور درباره صلاحيتها، ملاحظات لازم اعمال نمي شود؟ چرا اينقدر بر اين مسئله تكيه و تلاش مي كنيد در ذهن مردم اين تصور بوجود بيايد كه شركت در انتخابات فايده ندارد؟مبادا دچار غفلت شويد و جدول مورد نظر دشمن را پر كنيد.
حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامي، روز 19 دیماه سال جاری، در جمع هزاران نفر از مردم متدين و انقلابي قم، در بيان روشهايي كه به تحقق هدف دشمن در انتخابات كمك مي كند خاطرنشان كردند: در كدام كشور درباره صلاحيتها، ملاحظات لازم اعمال نمي شود؟ چرا اينقدر بر اين مسئله تكيه و تلاش مي كنيد در ذهن مردم اين تصور بوجود بيايد كه شركت در انتخابات فايده ندارد؟
به گزارش بولتن نیوز، رهبر انقلاب در این دیدار، به اشخاصي كه خواسته يا ناخواسته در اين چارچوب حركت مي كنند تأكيد كردند: مبادا دچار غفلت شويد و جدول مورد نظر دشمن را پر كنيد.
گروه صوت و تصویر پایگاه خبری بولتن نیوز در پی فرمایشات مقام معظم رهبری کلیپی را تهیه کرده که در ادامه تقدیم می شود.
لینک دانلود
تازه ترین شنیده ها از جلسات درونی هواداران مشایی حاکی از آن است که طرفداران وی مدعی اند که مشایی 14 خرداد به بعد حکم حکومتی خواهد گرفت.
به گزارش سراج24 در میان هواداران مشایی شدیدا این خبر گسترش یافته که بعد از 14 خرداد مشایی تایید شده و سریعا در نظر سنجی ها رشد خواهد کرد!
این افراد از اطمینان خاطر صددرصدی مشایی و احمدی نژاد در این مورد سخن می گویندوعلیرغم تاکید ناجا بر بسته شدن ستاد کاندیداهای رد صلاحیت شده هواداران مشایی با قدرت و اطمینان خاطری که معلوم نیست از کجا نشات می گیرد به فعالیت مشغولند! و حتی شنیده شده که احمدی نژاد گفته که در شهیریور ماه خودم بعنوان معاون اول به نیویورک برای شرکت در اجلاس سالیانه سازمان ملل خواهم رفت!
"فرناز سيفي" خبرنگار خبرگزاري "دويچه وله" آلمان در گزارشي به بررسي جريان فتنه 88 مي پردازد و در نهايت اذعان مي کند که غائله "فتنه" به پايان رسيده است و امکان تکرار آن وجود ندارد.
به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ خبرنگار اين خبرگزاري آلماني با اشاره به فتنه غربافروزانه سال 88 مي افزايد "چهار سال پيش پس از برگزاري انتخابات رياست جمهوري در ايران تعدادي از هواداران سران فتنه دست به شورش خياباني زدند. آنان ادعاي "تقلب" در انتخابات را مطرح کردند. اکنون پس از گذشت 4 سال از آن حادثه پرسش هايي در مورد جنبش سبز(جريان فتنه) مطرح شده است."
خبرنگار "دويچه وله" پس از آن در مصاحبه با "عباس عبدي" يکي از به اصطلاح چهره هاي دانشگاهي و نزديک به جريان موسوم به اصلاحات که در جريان فتنه 88 نيز همدلي هايي با فتنه گران نشان داد به شرح وضعيت فلاکت بار جريان فتنه و حاميان آن مي پردازد و مي افزايد "عباس عبدي" معتقد است که اين جريان ديگر کارآيي ندارد.
وي در اين باره مي افزايد "هواداران اين جريان هم اکنون کجا هستند که هيچ گونه اثري از آنان نيست؟"
خبرنگار در ادامه به سابقه اين تحليلگر نزديک به جريان موسوم به اصلاحات که اکنون از آرمانهاي نظام مقدس ايران زاويه پيدا کرده، مي پردازد."
عبدي در ادامه اذعان مي کند که در انتخابات سال 1388 تقلبي رخ نداده بود و انتخابات در نهايت سلامت و بصورت آزادانه برگزار شده بود. وي در اين باره مي افزايد "من گمان نمي کنم که تقلب عمده اي در انتخابات 88 روي داده بود. ناظران وابسته به سران فتنه که بعنوان نامزدهاي انتخاباتي در انتخابات شرکت کرده بودند نتوانستند ثابت کنند که در انتخابات تقلبي روي داده است."
رهبر معظم انقلاب اسلامي در توصيههايي به نامزدهاي انتخابات درخصوص تبليغات انتخاباتي فرمودهاند: تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما با معناى واقعى كلمه، با حفظ حدود شرعى كلمه، به دور از فریب، به دور از كارهاى دروغین و نمایشى، به دور از متهم كردن این و آن.
به نقل از khamenei.ir با اعلام نهایی اسامی نامزدهای حائز صلاحیت شركت در انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان، زمان تبلیغات كاندیداها رسماً آغاز شد.
حضرت آیتالله خامنهای كه روزگاری در سالهای ۶۰ و ۶۴ خودشان به عنوان نامزد در انتخابات ریاست جمهوری حاضر بودهاند، در ۲۴ سال اخیر نیز در جایگاه رهبر جمهوری اسلامی ایران توصیههایی را در رابطه با فضای تبلیغات انتخاباتی ابراز داشتهاند.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در صفحهی ویژهی انتخابات ۹۲ به بازخوانی بخشهایی از این توصیهها میپردازد:
«فضاى انتخابات، باید فضاى سالمى باشد؛ فضاى تبلیغات، باید با فضاى پروپاگاندهاى معمول دنیا تفاوت داشته باشد.
امروز در دنیا، دمكراسى، یك دمكراسى حقیقى نیست؛ زیرا فشار تبلیغات پُر زرق و برق توخالى، با سخنان فریبآمیز، آنچنان بر ذهن مردم سنگینى مىكند، كه امكان انتخاب درست را به مردم نمىدهد؛ نمىگذارند مردم فكر كنند. هر كس كه مقداری از كارهاى انتخاباتى كشورهاى به اصطلاح دمكراتیك را مشاهده كرده باشد، این معنا برایش واضح است. حرفهایى كه مىزنند، وعدههایى كه مىدهند، قیافههایى كه مىگیرند، تملقهایى كه از بعضى از قشرها یا گروهها مىگویند، ارتباطهایى كه با جناحهاى خاصى برقرار مىكنند تا نظر آنها را جلب بكنند، اینها كارهاى سالمى نیست؛ كارهایى است كه وقتى در یك مجموعهى مردمى انجام گرفت، فضا را مسموم مىكند و قدرت فكر كردن به آنها نمىدهد.
تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما با معناى واقعى كلمه، با حفظ حدود شرعى كلمه، به دور از فریب، به دور از كارهاى دروغین و نمایشى، به دور از متهم كردن این و آن. نمىشود ما بگوییم كه مسؤولان انتخابات، نسبت به این قضیه هیچ مسؤولیتى ندارند؛ این شرط سلامت انتخابات است.» ۱۳۷۰/۰۹/۲۷
مقامات وزارت خارجه آمريکا براي چندمينبار طي 4 روز گذشته عليه شوراي نگهبان موضع گرفتند و مدعي شدند به خاطر رسيدگي به صلاحيت نامزدها، انتخابات ايران آزاد نيست!
کیهان: در آخرين مورد از اين موضعگيريها جان کري وزيرخارجه آمريکا ضمن يک کنفرانس خبري در تلآويو از رد صلاحيت برخي نامزدها در ايران انتقاد کرد و گفت: شوراي نگهبان غيرانتخابي صدها نامزد احتمالي را براساس يک سري معيار مبهم، رد صلاحيت کرده است.»
وزير امور خارجه آمريکا افزود؛ شوراي نگهبان، تنها براساس منافع جمهوري اسلامي صلاحيتها را بررسي کرده و به نظرات متفاوت ايرانيان، بياعتنا بوده است.
کري گفت: در نبود شفافيت، بسيار بعيد است که نامزدي از ميان هشت نامزد تاييد شده، خواسته گروه بزرگي از ايرانيان را نمايندگي کند يا اينکه به سرمنشا تغييري تبديل شود.
وي گفت: وقتي نهادي که منتخب مردم نيست، فقط براساس اين که يک فرد چقدر در راستاي منافع حکومت است، درباره (تاييد صلاحيت) نامزدهاي انتخابات تصميم ميگيرد، به سختي ميتوان گفت که روندي آزاد، منصفانه و شفاف حاکم است.
پيش از اين دو تن از معاونين و سخنگويان وزارت خارجه آمريکا - از جمله وندي شرمن- نيز با اسم بردن علني از هاشمي رفسنجاني و رحيم مشايي تصريح کرده بودند به خاطر رد صلاحيت اين دو نفر، انتخابات ايران را غيرآزاد ميدانند و به رسميت نميشناسند.
ادعاي جان کري درباره غيرانتخابي بودن شوراي نگهبان در حالي است که حتي در آمريکا نيز دادگاه فدرال نهادي غيرانتخابي و انتصابي است و همين نهاد چند سال قبل با وجود اکثريت آراي رقيب بوش، رأي به پيروزي بوش داده براساس قانوناساسي جمهوري اسلامي که با رفراندوم عمومي به تصويب رسيده، شوراي نگهبان مسئول رسيدگي به صلاحيت نامزدهاي رياستجمهوري و نظارت بر سلامت انتخابات است.
سراسيمگي و اظهارات خشمگينانه مقامات آمريکايي عليه شوراي نگهبان، از يک سو از اهميت راهبردي اين شورا حکايت ميکند و از سوي ديگر نشان ميدهد عملکرد شوراي نگهبان در رسيدگي به صلاحيت نامزدها و رد نامزدهاي فاقد صلاحيت، درست نقطه مقابل توقع و خواست دشمنان ملت ايران و از جمله آمريکا بوده که براي دههها از ديکتاتوري کودتايي حمايت کرده و مانع از برقراري دموکراسي و انتخابات در ايران بودند.
فعالیت مجدد جریان ضدانقلاب با همکاری غرب برای ایجاد اغتشاش و ناآرامی در کشور آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری مدتی است که به شکل واضحی افزایش یافته است که برگزاری یک کنسرت با نام "امید برای تغییر ایران" یک نمونه از آن است.
به گزارش خبرنگار "ندای انقلاب"، فعالیت مجدد جریان ضدانقلاب با همکاری غرب برای ایجاد اغتشاش و ناآرامی در کشور آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری مدتی است که به شکل واضحی افزایش یافته است که برگزاری یک کنسرت با نام "امید برای تغییر ایران" یک نمونه از آن است.
این کنسرت که با هدف تجمیع افراد ضد انقلاب در آلمان برگزار میشود دقیقا یک هفته پیش از برگزاری انتخابات ایران و به میزبانی رکسانا صابری و با حضور جمعی از خوانندگان اروپایی و ایرانی به فعالیت میپردازد.
این کنسرت ضدایرانی که در آن عدهای از خوانندگان لسآنجلسی نیز در کنار یکدیگر حضور دارند، شاید یکی از نخستین اپیزودهای سناریوی غرب در راستای القای سیاستهای آمریکا و اروپا در انتخابات ایران باشد.
اما نکته جالب توجه دیگر حضور صابری به عنوان میزبان این کنسرت و هماهنگ کننده اجرای آن است. زیرا صابری پیش از این در سال 87 به اتهام خرید و فروش مشروبات الکلی و پس از آن در سال 88 به اتهام جاسوسی برای سازمان سیا به 8 سال زندان در ایران محکوم شده بود که سرانجام نیز به آمریکا گریخت.
این جاسوس فراری که با وزیر امور خارجه سابق آمریکا و بسیاری از مسئولان سازمان جاسوسی آمریکا، انگلیس و آلمان دیدار داشته است این بار درصدد است تا با برپایی این کنسرت بازی جدیدی به طراحی آمریکا علیه ملت و مردم ایران در آستانه انتخابات به اجرا بگذارد.
البته امبرتو گاتیکا از بزرگترین تهیهکنندگان و تامین کنندگان مالی کنسرتها در جهان نیز از حاضران در این کنسرت است که احتملا تامین هزینههای مالی این کنسرت بر عهده این آمریکایی خواهد بود.
عوامل فتنه و مرتبط با حلقه پاریس و سرکرده منافقین در پیامی مشابه به عناصر داخل کشور، ضمن دستور تحریم انتخابات، آغاز آشوب و درگیری قبل از برگزاری انتخابات را خواستار شدند.
به گزارش مؤسسه راهبردی دیدهبان، اردشیر امیر ارجمند از اعضای حلقه پاریس و از فعالین فتنه 88، بعد از اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبین انتخابات ریاستجمهوری در ایران، به شدت سعی کرد شورای نگهبان را زیر سوال ببرد و عدم احراز صلاحیت کاندیداهای مورد نظر خود را اقدامی سیاسی از سوی این شورا خواند.
مشاور حقوقی میرحسین موسوی که ارتباطش با عناصر منافقین در فتنه88 اثبات شد، بدون ذکر هیچ دلیل حقوقی و علمی اقدام شورای نگهبان را غیر قانونی و در راستای از بین رفتن رکن جمهوریت در ایران خواند!
امیر ارجمند که در سال 88 از عناصر اصلی القای تقلب به موسوی و طرفدارانش بود، اینبار ادعا کرده که تقلب در انتخابات از زمان بررسی صلاحیت داوطلبین آغاز شده و انتخابات ریاست جمهوری 92 در ایران هیچ اعتباری ندارد!
وی به عنوان یکی از عناصر اصلی حلقه ضدانقلاب پاریس محسوب شده و در این انتخابات نیز وظیفه ارسال رمز به عوامل آشوب داخل کشور از طریق صحبتهایش را دارد.
بر پایه این خبر، مشابه این جملات را نیز مریم رجوی سرکرده منافقین، البته با ادبیات مخصوص جبهه نفاق ابراز کرده است.
سرکرده منافقین نیز که در طول بیش از 3دهه گذشته سودای براندازی نظام را داشته، با اشاره به عدم احراز صلاحیت دو نفر از کاندیداها، شرایط بوجود آمده را مناسب برای براندازی دانسته است.
مریم رجوی که هر سال در پیام نوروزی خود دیدار در میدان آزادی را وعده میدهد! ضمن دعوت مردم به اعتراضات خیابانی خواسته که انتخابات از سوی مردم تحریم شود.
بر پایه این خبر با وجود تفاوت در نوع ادبیات منافقین و عوامل فتنه در حلقه پاریس که گویی یک خط و متن را با دو نوع گفتار متفاوت ارائه می کنند، مشخص میشود که ضد انقلاب در انتخابات پیشرو خط آشوب و درگیری قبل از آغاز رای گیری را در پیش گرفته و پیامهای صادر شده از خارج کشور در واقع همین مطلب را به عناصر داخل منتقل می کند.
گفتنی است هفته گذشته دو تن از عوامل منافقین که به منظور انتقال دستورالعملهای حلقه خارج به داخل و هماهنگسازی عناصر و تشکلهای داخلی جهت اخلال در روند برگزاری انتخابات وارد کشور شده بودند، با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) پس از ورود و چند روز تعقیب بازداشت شدند.
«حرکت شوراي نگهبان در عدم تأييد هاشميرفسنجاني، سيلي نظام ولايتفقيه در گوش برخي رسانهها و نويسندههاي اپوزيسيون رژيم بود.»
کیهان:پايگاه اينترنتي خودنويس وابسته به اپوزيسيون خارج کشور ضمن انتشار مطلب فوق خاطرنشان کرده است: اين گروه آنقدر در حمايت بيچون و چرا از رفسنجاني از يکديگر گوي سبقت را ميربودند که يادشان رفته بود بازي انتصابات در ايران آزاد نيست. اين نکته مهم است که رد صلاحيت رفسنجاني آب در لانه مورچهها ريخت و نکات کليدي زيادي را مشخص کرد.
در ادامه اين نوشته آمدهاست: عدهاي از رسانهها و نويسندگان اپوزيسيون آنقدر ذوقمرگ شده بودند که شرط بندي کرده بودند. آن هم شرطهايي که شايد فقط در مسابقات اسبسواري ميشد چنين شرطهايي بست. ولي سيلي حاکميت در گوش اين رسانهها و نويسندهها بسيار سهمگين و غافلگيرکننده بود. به يقين شوک ناشي از اين سيلي با دعوت از هيچ مهماني براي مصاحبه در اين رسانهها قابل رفع نخواهد بود.
خودنويس اضافه ميکند:«تا ديروز تمام اين رسانهها و قلمها داد ميزدند که رد صلاحيت هاشمي به نفع مخالفان حکومت نيست. چرا که باعث قدرتمندتر شدن و بسط ديکتاتوري ميشود. امروز به يکباره همه اين رسانهها و قلمها فرياد زدند که حاکميت تير خلاص را به خود زد (!)
اين آبي که در لانه مورچگان ريخته شد به يقين تأثيراتش را به تدريج نشان خواهد داد و اميدوارم آن دسته از نهادهايي که با طناب وابستگان رفسنجاني به داخل چاه ميرفتند به خود آيند و راههاي صحيحتري پيدا کنند.
خودنويس در ادامه نوشت:«نکته آخر اين که با رد صلاحيت رفسنجاني نه تنها در ايران قيامت نخواهد شد، بلکه مخالفان حتي علاقه ندارند به خاطر وي باتوم بخورند و از او دفاع کنند. بياييد فرض کنيم رفسنجاني تأييد صلاحيت ميشد و مثل موسوي حصر خانگي ميشد. کدام پشتوانه سبز ميخواست از عاليجناب سرخپوش حمايت و براي آزادي ايشان مبارزه کند؟ آيا وقت آن نيست که به خود بياييد؟ مگر ما از عاليجناب سرخپوش و ترور رستوران ميکونوس سخن نميگفتيم؟! رد صلاحيت گواراي وجودتان(!)
گفتني است همه شواهد موجود و برخي اسناد که کيهان به آن اشاره داشته است حکايت از آن دارد که مجموعه مشترک دشمنان بيروني و دنبالههاي داخلي آنها در پي قرباني کردن آيتاللههاشمي بودهاند و از اين روي عدم احراز صلاحيت ايشان از سوي شوراي نگهبان را ميتوان اقدامي در جهت نجات آيتالله رفسنجاني از دام خطرناکي دانست که براي ايشان تدارک ديده بودند. هياهوي توأم با عصبانيت آمريکاييها در همين راستا قابل ارزيابي است
رسانههاي بيگانه و ضد انقلاب تحليلهاي قابل تأملي درباره عدم تأييد صلاحيت آقاي هاشمي براي انتخابات رياستجمهوري منتشر کردهاند.
کیهان: در اين تحليلها از يک سو خشم و ناخرسندي از اين اتفاق که آن را غيرمنتظره ميدانند، موج ميزند و از طرف ديگر تلاش ميشود موضوع تحريف شود.
در اين زمينه سايت فتنهگر کلمه که از سوي فراريان فتنهسبز مديريت ميشود ادعا کرد شوراي نگهبان با رد صلاحيت هاشمي به پيکر انقلاب شليک کرد! شبکه دولتي انگليس هم مدعي شد «هاشمي حذف [!؟] شده و اين باعث ريزش پايگاه اجتماعي حکومت خواهد شد». همچنين سايت جرس از قول يکي از همکاران فراري روزنامههاي زنجيرهاي (عبدالرضا-ت) ادعا کرد با اين اتفاق دوره جمهوري اسلامي به پايان رسيده است. جرس همچنين از قول حسن يوسفي اشکوري (از وابستگان گروهک ملي مذهبي) «اوايل فروردين 68 خبر برکناري آيتالله منتظري را شنيدم و بسيار افسرده و ناراحت شدم و دريغ خوردم. آن روز اميدمان را بر باد رفته ميديدم اما پس از ساعتي افسوس گفتم براي خود او خوب شد. همين ماجرا پس از دريافت خبر رد صلاحيت آقاي هاشمي در ذهنم تکرار شد... اکنون هاشمي نيز بايد مثل منتظري فزت و ربالکعبه بگويد»!
اين دعاوي در حالي است که اولا هاشمي حذف نشده و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام است و ثانيا پايگاه اجتماعي نظام همان است که در آن 8ماهه فتنه از پاي صندوقهاي رأي تا کف خيابان خود را به رخ دشمن کشيد. در عين حال بايد از منافقيني که دم خروس از پس جامهشان پيداست پرسيد که آيا شماها همان محافلي نيستيد که در اوج فتنه شعار جمهوري ايراني داديد و بر اساس توهم احمقانه خود براي حذف جمهوري اسلامي خيز برداشتيد؟ در واقع دوره جديد جمهوري اسلامي نه امروز که همان روز آغاز شد.
در همين حال شبکه دولتي انگليس با ابوالحسن بنيصدر (آلت دست گروهک منافقين در سال 59 و 60) مصاحبه کرد. بنيصدر در اين مصاحبه گفت: هاشمي رفسنجاني واپسين قمار زندگي سياسي خود را کرد. او نباخته. من هم جاي او بودم که مخالفش هستم، همين کار را ميکردم(!)
بيبيسي در عين حال از قول مجيد محمدي عضو فراري حلقه کيان و همکار راديو فردا گفت: رد صلاحيت هاشمي نکته تازهاي به واقعيت جمهوري اسلامي اضافه نميکند. حاکميت فکر ميکند هزينه برخي اتفاقات و ريزشها را در سال 88 پرداخته است؛ بنابراين امروز نکته جديدي وجود ندارد. هاشمي در آن سال مقابل حاکميت و رهبري ايستاد.
وي افزود: مسئله حکومت اين است که آمدن هاشمي باعث ميشود که عمده مخالفان اصلاحطلبان و گروههاي برانداز در زيرچتر او قرار گيرند و اگر اتفاقي مانند دغدغههاي مربوط به تقلب رخ دهد، دوباره همان اتفاقات سال 88 تکرار شود. بنابراين اگر در همين مرحله هاشمي رفسنجاني را رد صلاحيت کنند، براي پيشگيري هزينه کمتري خواهند پرداخت.
وبسايت بيبيسي نيز در تحليلي خاطر نشان کرد: کار در اردوي تحولطلبان [اسم مستعار جريان برانداز ] سخت خواهد شد و به انشقاق و تفرقه خواهد انجاميد. بخشي از اقدام هاشمي حمايت خواهند کرد که در موقعيت ضعيفتري هستند و بخش ديگر به هاشمي و خاتمي حمله خواهند کرد که سران در حصر جنبش را تنها گذاشتند و بيحساب به آب زدند و چيزي هم به دست نياوردند. آنها خواستار تحريم انتخابات و سرنگوني حکومت ميشوند.
از سوي ديگر وبسايت اخبارروز در تحليلي نوشت: برنامه حکومت ادامه همان راهي است که از سال 88 دنبال کرده است. اين بار البته کمهزينهتر. انتخابات سر موقع برگزار خواهد شد. جنبش استيصال (جنبشي که از سر استيصال به گرد هاشمي رفسنجاني در حال حلقه زدن بود) با اکراه بيشتر، اما به هر حال نقشي را که برعهده گرفته بازي خواهد کرد. اين جنبش ميتواند مسير خود را به سوي کانديداي ديگري عوض کند، براي اين کار هم وسايل لازم تعبيه شده و کساني را در ويترين باقي گذاشتهاند.
در ادامه اين تحليل با دعوت به آشوبگري به عنوان نقشه «ب» آمده است: ما باز هم در برابر اين پرسش قرار گرفتهايم که چه بايد کرد و راهحل چيست؟ براي پاسخ به اين سوال دوباره بايد تاکيد کرد که «انتخابات» بدون «خيابان» (فشار از پايين) همان نتيجهاي را بيرون ميدهد که «نظام» ميخواهد. آيا هاشمي رفسنجاني آن جادويي بوده است که بتوان با آن «خيابان» را فعال کرد؟ اکنون اين گوي و اين ميدان!
اردشير اميرارجمند سخنگوي گروهک موسوم به شوراي هماهنگي سبز نيز در مصاحبه با سايت خود (کلمه) ميگويد «انتخابات بدون آقاي هاشمي فاقد حداقلهاي مورد نياز براي يک انتخابات رقابتي است و در صورت ادامه انتخابات بيمعني خواهد شد». او با سازمان منافقين همکاري دارد و با هماهنگي کنسولگري آمريکا در استانبول توانست از ايران خارج شده و به فرانسه برود.
برخي مقامات آمريکايي به خاطر عدم تأييد صلاحيت هاشمي و مشايي گفتهاند انتخابات ايران را سرکوب شده، غير آزاد و مبهم ميدانند و نامزدهاي موجود را نمايندگان مردم ايران تلقي نميکنند!
دولت آمریکا در واکنشی تلویحی به رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی اعلام کرد که انتخابات ایران را غیر آزاد می داند.
به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایران هسته ای – دولت امریکا در ساعات اولیه پس از اعلام نتیجه بررسی صلاحت های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1392، در واکنشی تلویحی به رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی اعلام کرد که انتخابات ایران را غیر آزاد می داند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، یک دیپلمات آمریکایی سه شنبه (31 اردیبهشت 1391/ 21 می 2013) اعلام کرد 8 نامزد انتخابات ریاست جمهوری ایران که ژوئن آینده برگزار می شود احتمالا از هیچ گونه مشروعیت مردمی برخوردار نیستند.
این دیپلمات از رد صلاحیت هاشمی و مشایی، دو نامزدی که آنها را «برجسته» خوانده، انتقاد کرد.
پاتریک ونترل سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا در پیامی الکترونیکی به فرانس پرس گفت: «به نظر می رسد شورای نگهبان قانون اساسی غیر منتخب و غیر مسئول از طرف مردم ایران بر اساس انبوهی از شاخص ها صدها نامزد را رد صلاحیت کرده است».
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0